Om oss

"Målet vårt er at alle som handler hos oss skal sitte igjen med en god handleopplevelse."

Gaveriet ble startet i 2011 og har siden den gang vært en nisjebutikk som tilbyr gaver til alle anledninger. I 2020 bestemte vi oss for å utvikle oss videre, og gaveriet.no ble til. I dag sender vi bestillinger til alle kriker og kroker i landet, og er evig takknemlig for enhver kunde som ønsker å handle hos oss. 

Gaveriet har en stor kjærlighet for minimalistisk og stilrent design; derfor er store deler av vårt sortiment hentet fra Skandinavia. Alt vi selger av smykker, bunadsølv, sølvbestikk og dåpsgaver er produsert i Norge, med den beste kvalitet. Vi har et tett samarbeid med alle våre leverandører, og fører merker som Cooee Design, Ferm Living, Specktrum, Stoff Nagel, Magnor, Aida Denmark, Rosendahl, Wik & Walsøe, Kay Bojesen, Nicolas Vahe, Lakrids by Bülow, Pan Jewelry, Gulldia, Eik Barn, Pia & Per og mange flere.

Gaveriet setter kundeservice svært høyt og ønsker at du som kunde tar kontakt dersom du har gode tilbakemeldinger, mindre gode tilbakemeldinger eller bare vil dele noe du har på hjertet. Vi ønsker å alltid være i utvikling og setter derfor pris på akkurat din mening! Målet vårt er at alle som handler hos oss skal sitte igjen med en god handleopplevelse. 

Gaveriet AS
Adresse: Farnesvegen 1, 6884 Øvre Årdal
Telefon: 480 80 888
E-post: post@gaveriet.no